Wie zijn wij?

A.T.B. DE NATUURVRIENDEN.

Hoe zit dat eigenlijk in mekaar?

We krijgen wel eens meer de vraag hoe dat eigenlijk zit met A.T.B. De Natuurvrienden. Daarom dit overzicht. A.T.B. De Natuurvrienden is de Vlaamse vereniging aangesloten bij de N. F. I. (Naturfreunde International) die bestaat uit een sociaal-cultureel luik ( De Natuurvrienden) en een sportief luik (De Natuurvriendensportfederatie)

De Natuurvrienden (= de sociaal-culturele tak) organiseren allerlei socio-culturele activiteiten zoals bv. dia- of filmavonden, groepsuitstappen, organiseren of bijwonen van culturele evenementen, natuurexploratie, enz. De Natuurvriendensportfederatie staat in voor alle sportieve activiteiten van haar leden: wandelen, fietsen, bergsport, speologie, enz en beschikt over gediplomeerde lesgevers die de sporter's kunnen opleiden en begeleiden bij het uitoefenen van hun sport

Wie lid is van A.T.B. DE NATUURVRIENDEN is lid van beide takken en is meteen ook verzekerd voor het recreatief beoefen van wandelen, fietsen en joggen. Wie andere sporten wil beoefenen kan daarvoor een bijkomende verzekering afsluiten tegen een zeer voordelig tarief ( bv.: outdoor voor langlaufen, mountainbike, bergwandelen, kajakken; of bergsport voor wie wil rotsklimmen, alpinisme beoefenen, enz)

Uw lidmaatschap van A.T.B. DE NAUURVRIENDEN geeft ook recht op heel wat voordelen. Zo kan je tegen sterk verminderd tarief verblijven in de meer dan 1000 Natuurvriendenhuizen verspreid over de hele wereld. Ook tal van particuliere horecazaken, campings, outdoorwinkels, enz. geven korting aan leden van A.T.B DE NATUURVRIENDEN. Bij je lidkaart krijg je trouwens een brochure waarin alle voordelen van het lidmaatschap zijn opgesomd. En natuurlijk kan je ook gratis of tegen sterk verminderde prijs deelnemen aan alle organisaties van de vele plaatselijke afdelingen van A.T.B. DE NATUURVRIENDEN.

Lid zijn loont! En je bent meteen ook deel van een van de grootste internationale organisaties die natuur en vriendschap over alle landsgrenzen heen in het vaandel voert.

Een overzicht van de activiteiten die de Afdeling Deinze van A.T.B. DE NATUURVRIENDEN dit jaar nog voorziet vind je bij activiteiten op deze website.

Heb je nog vragen, kijk dan ook even op: www.denatuurvrienden.be of spreek een van de bestuursleden aan.