HERFSTVAKANTIE in DUITSLAND.

Van 8 tot 12 september.

Woffelsbach

Het is intussen een traditie dat wij in het najaar er even op uittrekken voor enkele dagen wandelvakantie.

Na enkele malen de Vulkaan Eifel te hebben aangedaan keren we deze keer terug naar de RURSEE in het ons bekende en aangenaam hotelletje Zum Kleinen Seehof, bij Simone en Michaël Franzen. Wij zijn er alvast van verzekerd dat wij er ’s avonds de gelagzaal zo goed als voor ons alleen zullen hebben.

Wij hebben meteen het (bijna)ganse hotel vastgelegd van zondag 8 tot 12 september 2019 (4 nachten). De prijs komt op € 180 per persoon (half pension en inbegrepen een broodmaaltijd bij aankomst de zondagmiddag).

Wie mee wil moet zo vlug mogelijk een voorschot storten van 125 € per persoon op de rekening nr. BE18 9731 9107 3765 van ATB DE NATUURVRIENDEN DEINZE. De rest (€ 55 per persoon) mag ter plaatse vereffend worden.

De plaatsen zijn beperkt: wij kunnen niet méér dan 8 dubbelkamers bekomen!!! En we moeten zo vlug mogelijk het juiste aantal deelnemers doorgeven om zeker te zijn van voldoende kamers voor onze groep!!! In ieder geval worden de inschrijvingen afgesloten op 15 mei, na die datum kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden! Er vlug bij zijn is dus de boodschap, want vol is vol en de datum van betaling zal bepalen wie mee kan of niet!!!

Zoals steeds voorzien we wandelingen in de omgeving en we nemen ook eens de boot op de URFTSEE, de OBERSEE of de RURSEE. Voor deze die liever in de winkelstraten rondslenteren is er ook gelegenheid genoeg in de streek.

Om verzekeringstechnische redenen dienen de deelnemers lid te zijn van ATB DE NATUURVRIENDEN. Vergeet dus ook niet tijdig uw lidgeld te storten. Woffelsbach ligt op ongeveer 300 km van Deinze en we rijden kosten delend. (Spreek onderling af wie met wie zal rijden).

Het wordt ongetwijfeld een zeer aangename herfstvakantie.